Voteaza Petitia: Avortul, interzis prin lege din momentul in care se aud bataile inimii fatului!

In atentia tuturor cetatenilor Romaniei:

Va rugăm sa semnati petitia pentru stoparea si interzicerea avorturilor in România!

Biblia este Cuvântul Lui Dumnezeu si se adreseaza oricărui om. Cu atât mai mult putem spune ca ni se adresează si nouă fiindcă  România se declară o țară crestină.

Nu este o initiativa de condamnare prin inchisoare a medicilor sau femeilor care fac avorturi din proprie initiativa sau constrînse de alte persoane sau imprejurari dificile.

În atentia Presedintelui, Guvernului si Parlamentului României: vă rugăm sa luati măsuri urgente pentru stoparea si interzicerea avorturilor in România !

În atentia tuturor bisericilor si organizatiilor creştine, pro viata si pro familie naturală din  România: va rugam sa promovati si sa preluați initiativa pentru demersurile de stopare si interzicere a avorturilor in România! 

In primul rând este vorba de inchiderea clinicilor de avort si a tuturor sectiilor si cabinetelor medicale in care se fac avorturi. Daca legiuitorii tarii vor considera ca este bine de impus sanctiuni, cred ca ar fi normal ca medicii care vor practica ilegal avortul  sa fie sanctionati prin confiscarea proprietatilor sau amenzi echivalente cu valoarea proprietatilor si conturilor bancare care le detin medicii care fac avorturi. 

Proprietatile confiscate sa devina case de cazare temporară pentru femeile in criza de sarcina si banii din amenzi sa intre direct in contul orfelinatelor,  caselor de copii si a caselor care intretin femeile care trec prin criza de sarcina si trebuiesc ajutate.

Cât despre femeile care vor sa faca avorturi, sa fie consiliate si ajutate, nu pedepsite.

Femeile care totusi nu vor renunta la avort sa plătească amenda in locul medicului daca nu se va descoperi cine este si daca ea nu va depune marturie impotriva lui. In cazul in care medicul este descoperit in urma unei anchete fara cooperarea femeii care a solicitat avortul, atunci sa se împartă amenda care se cuvine medicului si jumatate sa plateasca medicul si jumatate femeia care a facut avort.

Barbatii care au lăsat femeile insarcinate si nu-si asumă responsabilitatea cresterii copilului sa fie obligați prin lege sa plateasca despagubiri lunare pentru intretinerea copilului care se va naste.

In cazul in care barbatul obligă femeia sa facă avort, atunci barbatul implicat sa plateasca amenda impreuna cu medicul, iar femeia sa fie fara vina daca se dovedeste că a fost obligată sau şantajata si sunt dovezi ca a fost impotriva sau a opus rezistentă.

In cazul femeilor care raman insarcinate in urma unui viol trebuiesc ajutate sa nască copilul si sa-l dea spre adoptie in cazul in care nu-l doreste. Cât  despre violatori, cred ca ar trebui castrati chimic atât ei cât  si cei care nu vor sa permită schimbarea legislatiei pentru castrarea violatorilor.

Sa citim ce spune Biblia în Cartea Proverbele 24:10-12 (ORTDX) Dacă te arăţi slab în ziua strâmtorării, puterea ta nu este decât slăbiciune.

Izbăveşte pe cei ce sunt târâţi la moarte şi pe cei ce se duc clătinându-se la junghiere scapă-i!

Dacă vrei să spui: „Iată n-am ştiut nimic!”, oare Cel ce cântăreşte inimile nu pătrunde cu privirea şi Cel ce veghează peste sufletul tău nu ştie şi nu va răsplăti omului după faptele lui?