Război total între Ricardo și Raluca de la Puterea Dragostei! S-a ajuns la amenințări serioase: „Dă-mă în judecată!”

Între Raluca și Ricardo de la Puterea Dragostei a început un adevărat război. O afirmație făcută de fosta concurentă în vlog-ul ei l-a scos din sărite pe fostul iubit. Se pare că s-a ajuns la amenințări grave.

Raluca și Ricardo de la Puterea Dragostei s-au despărțit în urmă cu puțin timp, iar ea s-a întors la fostul ei iubit. Ceea ce părea inițial o despărțire pașnică s-a transformat în scurt timp într-un adevărat scandal. Cei doi foști iubiți au ajuns să-și arunce replici acide unul altuia prin intermediul rețelelor de socializare și să facă acuzații care de care mai grave.

Deși Ricardo și Raluca ajunseseră la un acord comun, acela de a nu mai vorbi unul despre celălalt în mediul online, concurenta a încălcat acest pact. În ultimul vlog de pe canalul ei de YouTube tânăra de 24 de ani a spus că Ricardo și Adrian au terfelit-o.

Puterea Dragostei: Ricardo a luat foc când a auzit ce a spus Raluca

Ricardo de la Puterea Dragostei i-a transmis un mesaj dur Ralucăi.

„Adică eu sunt băiat cu tine, îți fac canal de Youtube, îți fac canal de Youtube să mai faci și tu bani, ți-l monetizez, te învăț cum să faci după te rogi de mine, mă ameninți să nu mai zic nimic despre tine, mă ameninți că-mi faci, că mă dai în judecată. Păi gata că m-ai scos din sărite!Faci vlog-uri despre mine și vorbești prostii! O să fac și eu vlog și o să spun tot adevărul despre tine! Ce, te-am terfelit noi? Păi ai meritat asta, ți-ai făcut-o cu mâna ta. Tu te-ai făcut singură de râs în față la țara asta. Tot tu ai tupeu să mai vorbești despre mine prin vlog și să spui că eu te-am terfelit. Păi asta ai meritat, și nu te-am terfelit că nu am făcut vlog pentru că ai sunat și m-ai amenințat că mă dai în judecată! Păi dă-mă în judecată că o să fac vlog acum! Chiar m-ai scos din sărite cu vlog-urile tale tâmpite!”, a spus Ricardo pe pagina lui de Youtube, vizibil enervat de ceea ce a spus Raluca.