MAREA FINALA PUTEREA DRAGOSTEI: CINE VA CASTIGA CU ADEVARAT? VOTEAZA-TI FAVORITUL!

[ATENTIE!] ACEST VOT NU ESTE UNUL OFICIAL SI NU SE VA LUA IN CALCUL SAMBATA IN MAREA FINALA DE LA KANAL D !

[forminator_poll id=”436″]

Primul sezon al emisiunii “Puterea Dragostei” a fost un succes pentru postul de televiziune “Kanal D”, datorita audientelor uriase pe care aceasta emisiune le-a inregistrat pe parcursul timpului.

Din ce in ce mai multa lume urmareste emisiunea si iata se vede in cifrele pe care Kantar Media le anunta. Emisiunea se pregateste de cel de-al doilea sezon, inscrierile fiind deschise pentru cei care vor sa faca parte din aceasta aventura.

“Sunt foarte fericita ca incheiem curand primul sezon al emisiunii si ca vom da startul pentru cel de-al doilea. Ne pregatim intens, asa ca cei care doresc sa isi intalneasca dragostea adevarata, ii asteptam sa vina la castingul de saptamana viitoare. Sunt bucuroasa cand vad ca emisiunea se bucura de un succes urias si ca participantii care se afla in casa <Puterea Dragostei> fac tot posibilul pentru a-si gasi sufletul pereche”, spune Andreea Mantea.

Primul sezon al emisiunii este pe sfarasite si dorim sa avem o imagine de ansamblu in ceea ce priveste sustinerea concurentilor favoriti. Avand in vedere evenimentele petrecute in ultima perioada, in ceea ce priveste schimbarile de situatie din clasament, dorim sa vedem cum sunt sustinuti concurenti in acest moment.