Larisa, speriată de ce face Adrian de la ”Puterea Dragostei” de când a fost eliminat! Asta SCHIMBĂ TOTUL!

Devenit celebru pentru felul lui de a fi și pentru limbajul ”colorat” pe care îl etala în show, Adrian de la ”Puterea Dragostei” s-a întors în București, în timp ce femeia pe care susține că o iubește, Larisa, a rămas la Istanbul, în casa emisiunii moderate de Andreea Mantea.

Plecat deja de ceva vreme din Istanbul, Adrian de la ”Puterea Dragostei” a decis să schimbe tot ce înseamnă viitorul relației pe care o are cu Larisa. Așa că, fără să stea prea mult pe gânduri, s-a mutat în apartamentul blondinei pe care o iubește și, pentru ca apartamentul lui să nu rămână gol, a mutat-o pe sora concurentei de la ”Puterea Dragostei”.

Mai mult decât atât, recunoaște Larisa, nu are nicio idee ce va face Adrian în apartamentul ei, dar este convinsă că acesta s-a apucat să modifice totul. ”Adrian este înnebunit cu designul de interioare. M-a sunat și mi-a zis că vrea să modifice câte ceva… Cred că nu o să mai recunosc nimic de acolo, mai ales că el spunea încă de mai mult timp că este nevoie să fac niște schimbări. Sunt chiar speriată de ce ar fi putut să îmi facă în casă. Dar, dacă lui îi place, sigur îmi va plăcea și mie, mă bazez pe gusturile lui”, ne-a spus, în exclusivitate, Larisa de la ”Puterea Dragostei”.

În altă ordine de idei, recunoaște Larisa, de ceva vreme încoace se gândește doar la momentul în care va ajunge, din nou, în brațele lui Adrian. ”Sunt nerăbdătoare să îi arăt ce i-am cumpărat. De fiecare dată când merg la cumpărături, îi iau și lui ceva, fie că e vorba de haine, fie că e vorba de condimente, mai ales că el este înnebunit după ele”, ne-a mai spus Larisa de la ”Puterea Dragostei”.

”Suntem cel mai încercat cuplu din casa ”Puterea Dragostei” însă ceea ce mă bucură este faptul că ne dovedim, pe zi ce trec , oricât de greu îmi este fără el, că noi suntem puternici, atât împreună, cât și separat! Toate acestea ne arată că suntem cel mai sudat cuplu din acest moment din casă”, ne-a mai spus, în exclusivitate, Larisa de la ”Puterea Dragostei”.

Larisa și Adrian de la ”Puterea Dragostei” și-au asumat relația și vor să o ducă la următorul nivel

Larisa și Adrian de la ”Puterea Dragostei” și-a asumat relația și vor să o ducă la următorul nivel, cei doi discutând, în repetate rânduri, în intimitate, despre căsătorie. 

”Este un om lângă care îmi doresc să experimentez viața la un alt nivel și el știe cel mai bine să mă învețe ce înseamnă să fim o familie pentru că avem aceleași sentimente de iubire unul față de celălalt! Nu m-am gândit până acum să ma recăsătoresc  (dar el înainte de a fi iubitul meu, viitorul meu soț etc., îmi este un prieten  – iar pentru mine acest lucru este foarte important pentru că pot vorbi cu el despre absolut orice, fără rețineri, și fără să cred că mă va judeca) însă noi vorbim destul de des despre acest subiect și cu siguranță se va întâmpla și nunta!!! Iar cei care ne comentează relația, care este una mult mai profunda decât ceea ce se vede, ar fi indicat să știe faptul ca o iubire sinceră niciodată nu poate fi descrisă prin cuvinte, ci doar timpul îmi va dovedi cuvintele spuse acum de mine”, ne-a spus, în exclusivitate, Larisa de la ”Puterea Dragostei” .