Imaginile i-au dat de gol: Ella s-a întâlnit cu Jador după ce acesta a plecat de la Puterea Dragostei?

Jador a plecat de la Puterea Dragostei pentru a se opera în țară. Se pare că ajuns acasă, Jador s-a întâlnit cu Ella.

S-a întâlnit Ella cu Jador după ce acesta a plecat de la Puterea Dragostei? Deși Ella a mărturisit, în urmă cu ceva timp, că nu vrea să mai audă despre Jador, se pare că ei nu doar că au vorbit, dar s-au și întâlnit. ”Se pare că s-au întâlnit în București, cu doar câteva zile înainte ca Ella să aibă intervenția estetică de care tot vorbea”, au sesizat fanii lui Jador, despre vizita Ellei.

De altfel, și în live-ul de pe pagina de Facebook WOWbiz.ro, Jador a lăsat să se înșeleagă faptul că el și Ella s-au întâlnit. ”Am mâncat o ciorbă împreună”, a spus Jador râzând, fără să vrea să dea amănunte.

Ella a intrat în sezonul 2 de la Puterea Dragostei pentru Jador. Deși, părea la început că și Jador o place, până la urmă între ei nu a fost nimic. Jignită de Jador, care o tot ataca, Ella a decis să plece de la Puterea Dragostei și s-a întors la Cluj.

Ella și Jador s-au întâlnit? Bruneta a spus ce relație are ea cu artistul de la Puterea dragostei

Chiar și așa, fanii emisiunii au tot crezut că  ea este împreună cu Jador și că formează un ”cuplu secret”. Ella a ținut să spună ferm ce relație are ea cu Jador. ”Cu Jador nu voi mai vorbi nici măcar ca prieteni. Dacă aș putea să dau timpul înapoi, nu i-aș mai răspunde deloc lui Jador. Nu merită să simt ceva pentru el”, a precizat Ella despre relația cu Jador.