Iata cum s-a pozat Bia aproape goala, in piscina, tinandu-se de mana cu un barbat misterios.

Bia este una dintre cele mai sexy concurente de la „Puterea dragostei” din acest sezon!

Bia a intrat in casa „Puterea dragostei” cu ganduri serioase de a-si gasi jumatatea. Aceasta a declarat inca de la inceput ca spera ca barbatul pe care il va intalni, sa fie inteligent, sa aiba haz, sa fie carismatic.

Inca de cand a pasit in casa „Puterea dragostei”, Bia a starnit adevărate pasiuni printre baieti. Cu atitudinea sa senzuală, dar mai ales cu trupul său impecabil, frumoasa Bia a pus ochii pe Bogdan Mocanu și este hotărâtă să nu se lase până nu îl va cuceri în totalitate.

Pentru că a mai fost dezamăgit de femei chiar în casa iubirii (de pe vremea când era cu Roxana Buzoiu), Mocanu se lasă greu de data aceasta și nu mai se mai aruncă într-o nouă relație fără să fie sigur că acest lucru merită 100%. Dupa despartirea de Mocanu, Bia a incercat sa se apropie de Iulian, care o curtase la inceput, insa nu au reusit sa formeze un cuplu.

APASA PE POZA PENTRU A O VEDEA NECENZURATA!

Desi in prezent, Bia este curtata indeaproape de Rusu, tanara a marturisit ca deocamdata nu isi doreste o relatie serioasa ci vrea sa ii mai cunoasca pe baieti mai intai.

De cand a intrat in casa „Puterea dragostei”, Bia a demonstrat tuturor ca nu se sfieste deloc sa spuna lucrurilor pe nume, fiind o fire directa si transanta cu toti cei din jurul ei.
De curand, aceasta a inceput sa adopte o atitudine misterioasa, dand impresia ca este din nou indragostita iremediabil. Toti ceilalti au constatat deja ca se intampla ceva cu ea, insa aceasta nu divulgat inca nimic.

Bia a lipsit o perioada scurta din casa „Puterea dragostei”, insa a revenit mai hotarata ca oricand sa-i combata pe cei care au vorbit urat despre ea si sa isi gaseasca in sfarsit marea iubire.
Bia a ramas la fel de secretoasa, in ceea ce priveste viata sa sentimentala. De curand, aceasta a publicat pe contul ei de socializare o imagine incendiara, in care apare aproape goala, intr-un costum de baie de culoare pielii si extrem de sexy.

Mai mult decat atat, Bia a fost pozata tinandu-se de mana cu un barbat misterios. Cine sa fie oare noul ei iubit? Urmariti in continuare „Puterea dragostei” pentru a afla cine i-a cucerit inima frumoasei brunete!