Hamude a avut dreptate! Ce a spus despre Ricardo și despărțirea lui de Raluca de la Puterea dragostei !? „Nu o iubește, doar se preface. Nu cred în nici o lacrimă”

Hamude nu uită și nu iartă ce s-a întâmplat la ieșirea lui din casa ”Puterea dragostei”. În ciudă faptului că el a fost cel care și-a dorit să părăsească show-ul amoros, fostul stripper nu a putut trece peste „lucrăturile” colegului său de cameră, Ricardo.

De altfel, la vremea respectivă, în premieră pentru WOWbiz.ro, Hamude a explicat ce l-a deranjat în seara eliminării. „Eu i-am rugat pe aproape toți să mă voteze, nu și pe Ricardo. Însă el, împreună cu Raluca, a făcut în așa fel încât să scape cât mai repede de mine și ca ipocrizia să atingă cote maxime, a mai și venit să își ia la revedere la plecate. Mi s-a părut penibil, fiindcă el, cel care se și dădea prieten cu mine, a urzit planul atât de bine încât să își scape el pielea, nu să îmi facă mie vreo favoare”, a dezvăluit bărbatul pentru WOWbiz.ro.

Hamude aruncă bomba despre Raluca și Ricardo de la Puterea dragostei! ”Omul nu are nici o treabă. Deja se gândește la fetele pe care vrea să le cucerească prin America”

Mai mult, acum, Hamude aruncă bombă despre Ricardo și Raluca de la Puterea dragostei. „Ei cică s-au despărțit, păi, din punctul meu de vedere, nu a fost niciodată dragoste în acel cuplu. Numai strategii, de cum să rămână în competiție. Vezi Doamne, în momentele astea, nu mai suportă geloziile nici unul, nici altul. E… adevărul este altul, și știți că eu sunt un om realist, Ricardo nu o iubește pe Raluca, doar se preface, așa DA! Însă, nu cred în nici o lacrimă pe care o vărsa pentru ea. Omul nu are nici o treabă. Deja se gândește la fetele pe care vrea să le cucerească prin America. Visează… „, a conchis Hamude pentru WOWbiz.ro.