Bianca de la Puterea Dragostei s-a HOTARAT si spune Adevărul! Pe cine iubește ACUM?

Bianca de la Puterea Dragostei a rămas singura fată din competiție care se află încă de la începutul emisiunii, chiar dacă a fost eliminată de două ori. Chiar dacă se află în ”casa dragostei” de atât de mult timp, ea nu a reușit să își facă un iubit. În prima fază a show-ului, Bianca a fost îndrăgostită de Mădălin None, a plâns mult timp după el, deși tânărul nu a vrut să facă un cuplu cu ea.

Într-un final, Alex Bobicioiu a reușit să o facă pe Bianca să-l uite pe None, cei doi au format un cuplu pentru puțin timp, pentru că Alex a fost eliminat, iar Bianca s-a despărțit de el. Asta pentru că atenția ei fusese atrasă de un alt băiat intrat la Puterea Dragostei, Alexandru Oianu. Numai că, Oianu i-a înșelat așteptările Biancăi, nu numai că a jignit-o, dar după ce a ieșit din emisiune a făcut public și un filmuleț cu Bianca în care aceast vorbește extrem de urât.

Între timp, Alex Bobicioiu s-a întors în casa de la Puterea Dragostei, iar Bianca și-a recunsocut greșeala și a încercat din nou să facă un cuplu cu acesta, numai că tânărul nu a mai vrut.

Susținătorii Biancăi își doresc foarte mult ca tânăra și Alex Bobicioiu să fie din nou împreună, însă aceasta le-a explicat clar că nu se mai poate acest lucru.

Bianca de la Puterea Dragostei, despre relația cu Alex Bobicioiu

Acum însă, Bianca este atrasă de un alt băiat din casa de la Puterea Dragostei, însă nu vrea încă să spună cine este acesta. Întrebată de un fan dacă place pe cineva din casă, dar ține secret acest lucru, Bianca a spus misterioasă: ”Poate că da, nu știu!”

Bianca a spus apoi: ”Am suferit după None aproape 3 luni, Bobicioiu a ieșit din viața mea, acum mă întrebați mereu de Iancu. Am făcut poze împreună ca prieteni, nu e nimic între noi”.

Nu a vrut însă să vorbească și de ceilalți concurenți de la Puterea Dragostei, care sunt în casă și care nu formează un cuplu cu nicio altă fată.