Bianca a aruncat bomba la Puterea Dragostei după ce s-au sărutat: „DA! Suntem impreuna…”

Bianca pare tot mai decisă să formeze un cuplu cu Mocanu. După ce l-a pupat pe gură în timp ce făcea striptease, Bianca a anunțat astăzi, mai în glumă, mai în serios, că este cu Mocanu.

„Acum Mocanu e cu mine, ai cale liberă la Ana”, i-a transmis Bianca fostului ei iubit, Bobicioiu, pe care îl auzea vorbind cu Beny.

Bobicioiu, război cu Mocanu: „A încercat să mă ia la bătaie”

Bobicioiu i-a povestit lui Beny că a avut un conflict cu Mocanu, totul plecând de la faptul că el a dansat cu Ana.

„Prea mult teatru joacă. El dacă ar fi ușă de biserică și ar vorbi numai cu Ana, l-aș înțelege, dar nu este cazul. Ar trebui întâi să își facă ordine în viață și pe urmă să mă caracterizeze pe mine. Nu e, frate, cu Ana.

Mi s-a părut doar un copil răsfățat. A încercat să se dea la mine, să mă ia la bătaie. Așa urât? Din cauza unui dans. Mă întreb, dacă ar fi fost mult mai mult scotea cuțitul la mine, ești nebun? Nu e frumos că reacționează așa și nu e prima oară, e a 4-a sau 5-a oară când reacționează așa. (…)

Nu e frumos, nu e iubita lui. Dacă era iubita lui mai ziceam. Plus că de când i-a dat buchetul de flori ei nu mai sunt în relații bune, ei se tachinează mereu”, i-a mărturisit Bobicioiu lui Beny în emisiunea de astăzi „Puterea Dragostei” de la Kanal D.