Andreea Mantea, primele detalii despre sezonul 2 Puterea Dragostei! „Am pregătit o serie de surprize”

Andreea Mantea a vorbit despre sezonul 2 al emisiunii Puterea Dragostei. Concurenții vor avea parte de mai multe surprize

Andreea Mantea este extrem de încântată de emisiunea Puterea Dragostei și de faptul că ea este cea care o prezintă. Frumoasa brunetă crede că există oameni care își doresc cu adevărat să-și întâlnească sufletul pereche în cadrul show-ului de la Kanal D, motiv pentru care azi și mâine, 20 și 21 iunie, va fi prezentă la casting-ul pentru emisiune.

„Am pregătit o serie de surprize pentru sezonul 2. Vom avea grijă să se întâmple lucruri frumoase penmtru concurenți. Au parte de extrem de multe avantaje. Sunt în Istnabul, filmăm o zi cu o zi, au o diurnă care nu e de ici de colo și vin și la televizor. Am primit multe mesaje și sunt conștientă că există persoane care își doresc foarte mult.

Plușica mi-a recunoscut că ea a venit pentru că voia să apară la televizor, nu să se îndrăgostească. Și ea a fost prima care s-a îndrăgostit și a suferit. Și mâine e casting, până la ora 5, pe strada Franceză, la hotel Europa Royale. Am încredere că vor venit doar cei care își doresc să poarticipe la acest experiment. De aici de la voi plec acolo și o să merg și mâine seară”, a declarat Andreea Mantea în direct, la Teo Show

Unde se pot înscrie cei dornici să participe la Puterea Dragostei

Pregatirile pentru cel de-al doilea sezon al emisiunii sunt in toi, cei care sunt in cautarea dragostei adevarate si vor sa participe in cel de-al doilea sezon, sunt invitati sa se inscrie la castingul care se desfasoara astazi si maine, in Bucuresti, la Hotel Europa Royale (strada Franceza, 60), incepand cu ora 12:00.

Andreea Mantea s-a întors în România. Frumoasa prezentatoare de la Puterea Dragostei a venit chiar azi din Turcia.

„Eu am sperat extrem de mult. A fost începutul acela cu Plușica, când s-a îndrăgostit de Daniel și își mirosea rochița când ieșea din camera roșie și mă uitam o și spuneam că nu îmi vine să cred. Am zis că avem șanse mari.Toată lumea compară cu MPFM, acolo oamenii nu aveau telefoane, aici stai, vorbești, îl cunoști, faci ce vrei tu, și când ieși din emisiune mama, sora, susținătorii își scriu. Ce putere de convingere au ei?”, a spus Andreea Mantea despre emisiunea Puterea Dragostei.

Puterea Dragsotei: Când va avea loc Marea Finală 

În direct la Teo Show, frumoasa prezentatoare a anunțat când va avea loc marea finală, dar și când va începe noul sezon.

„Am anunțat deja, marea finală va fi pe data de 13 iulie. Dacă stăm să judecăm noi cine a arătat puterea dragostei, fiecare a arătat. Au arătat în felul lor. Ce-i drept unii mai mult, unii mai puțin.Dacă tot e casting pentru sezonul 2, am zis că vreau și eu să vin să-i văd. Facem casting acum pentru că nu va exista pauză între sezonul 1 și sezonul 2. În data de 16 iulie va începe sezonul 2. Vom filma mai mult și vom avea și noi mai multe zile libere. Ne bucurăm și noi. Apoi vom împărți casa”, a spus Andreea Mantea la Teo Show.