[VIDEO SHOCK] Ricardo a recunoscut tot: „Am vrut de multe ori sa ma despart de Raluca”. Informatii Picante din Interiorul Relatiei!

Ricardo, fostul concurent de la Puterea Dragostei, a recunoscut ca a vrut sa se desparta de Raluca, de mai multe ori.

Ricardo, fots concurent de la Puterea Dragostei este din ce in ce mai activ pe retelele de socializare, de cand a plecat din casa dragostei. Recent intors din vacanta cu Raluca din Grecia, Ricardo s-a gandit sa raspunda la intrebarile pe care i le tot adreseaza fanii.

Ca sa nu fie singur, fostul concurent s-a gandit sa mearga in vizita la parintii lui si sa raspunda intrebarilor impreuna cu tatal lui. In mod uimitor, cei doi barbati Filip sunt foarte apropiati si nu s-au jenat sa vorbeasca despre lucruri intime unul cu celalalt.

Una dintre intrebarile la care Ricardo a ales sa raspunda a fost daca a facut sex in timpul filmarilor. Tanarul a sovait putin, iar tatal lui i-a sarit imediat in ajutor ca sa-i clarifice subiectul. „Deci ai facut sau nu sex in timpul celor opt ore zilnice de filmare?”, a intervenit domnul Filip.

Nu. In timpul filmarilor nu”, a raspuns ferm Ricardo, multumit ca a depasit momentul.

Tatal fostului concurent de la Puterea Dragostei a recunoscut ca a inselat, nu o data, iar Ricardo s-a amuzat copios pe seama domnului Filip care promisese ca va fi sincer cand va raspunde la intrebari. La randul lui, Ricardo, a trebuit sa spuna adevarul si a recunoscut ca a avut relatii fara sa fie implicat emotional.

Fanii lui Ricardo au vrut sa stie si detalii despre fosta lui relatie cu Simina! Fostul concurent a fost intrebat daca a facut sex cu Simina.

Oi fi facut sex, nu ma bag. Eu stiu ca ati stat impreuna in acelasi apartament, dar n-am stat la fundul tau sa stiu eu”, a reactionat tatal lui Ricardo. Nevoit sa dea un raspuns, Ricardo a spus: „nu, nu am facut dragoste cu Simina”

Ricardo a mai recunoscut si ca a vreut sa se despartea de Raluca: „Am vrut de vreo trei patru ori sa ma despart de Raluca, da”