Tatăl unuia dintre concurenții din casă susține că Regele Internetului se mută la TV: ”Abi Talent, în locul lui Jador, la Puterea Dragostei”!

Nelson Mondialu’, tatăl lui Livian de la Puterea Dragostei, susține că în casă va intra nimeni altul decât Abi Talent, cel mai în vogă personaj de pe Youtube-ul românesc.

Regele Youtube-ului va intra în casa Puterea Dragostei – asta susține Nelson Mondialu’ într-o filmare pe contul lui de Youtube. Tatăl vonvurentului Livian susține că Abi îi va lua locul lui Jador. Nelson nu explică însă de unde are aceste informații iar internauții îl acuză că a lansat ipoteza doar pentru a face mai multe vizualizări cu postarea lui.

”Vă dau cea mai tare știre! Cea mai tare știre!!! Îl scoate pe Jador afară și-l aduce pe Abi! Abi, regele Youtube-ului! Bineînțeles! S-a terminat șmecheria!”, a spus Nelson Mondialu’ într-o filmare pe Youtube.

Abi Talent are 18 ani și este superstar pe Youtube. Cântă trap cu influențe de manea, folosește un limbaj trivial și este în război declarat cu 5Gang cărora le reproșează că-l copiază. S-a lansat în urmă cu un an cu piesa ”Papuci Gucci” care a strâns 21 milioane de vizionări.

Abi Talent: ”Am 8 clase și creier de 14 facultăți”

”Eu sunt țigan. Cu astea 8 clase ale mele, am creier de 14 facultăți. Ei zic de mine: uite ce cântă, dar în timpul ăsta eu număr bani și ei mănâncă pateu. Sunt fenomen de câteva luni, de 6 luni. Am văzut treaba asta cu trap-ul. Am zis: de ce să-ii las pe ăstia să facă greșit, când pot să fac eu, să fie bine. Am zis „abi talent” pentru că în România prinde „abi talent”, prinde talent, finețe, de-astea, manele. Și maneaua este trap, numai că este turcească. Sunt țigan, știu ce e. Eu scriu versurile, nu ar mai fi natural dacă le-ar scrie altcineva. Mă cred…în momentul ăsta, sunt cea mai mare vedetă. Eu am cea mai mare atenție în momentul ăsta, sunt cel mai natural, nu mă prefac. Mai am 3 frați, frații meu s-au obișnuit că sunt vedetă.

Părinții mei sunt foarte fericiți că nu mai depind de ei, financiar. Îmi fac banii mei, mulți. Nu mai stau pe banii părinților, îmi cumpăr hainele de mii de euro din banii mei. Părinții mei nu au foarte mulți bani, e familie normală, decentă. Am cele mai multe like-uri din România, la ultima poză. Figurant nu sunt, înainte eram mai rău. Am multe concerte, lumea mă cere la concerte. Am cântat aproape la toate balurile” a povestit el, pentru „Star Magazin”.