Scene intime in vazul tuturor! Ce i-a facut None Marianei de fata cu ceilalti concurenti?

Scene intime si incredibile la ”Puterea dragostei”. Ce a putut sa ii faca None, Marianei!?

None s-a intors recent in sezonul doi ”Puterea dragostei” cu o atitudine schimbata si hotarat sa isi gaseasca jumatatea. In acest moment, None vrea sa cunosca mai mult fetele din casa, desi cea care i-a atras atentia a fost Ligi.

Mariana si None au fost protagonistii unor scene putin mai atipice. Pe grupurile de socializare circula o fotografie cu cei doi, in care pare ca None o atinge pe Mariana intr-un mod neadecvat. Totusi, imaginea nu a surprins relatia dintre cei doi, doarece None a spus clar faptul ca nu este interesat de Mariana.

Poza este o captura de ecran, facuta in momentul in care Mariana si None se ”imbranceau”. Iata fotografia:

Mariana, una dintre cele opt concurente din casa „Puterea dragostei”, in sezonul al doilea al emisiunii.

Tanara este din Republica Moldova si a recunoscut faptul ca nu a avut o relatie serioasa pana acum, dar a venit cu ganduri serioase de a-si intalni marea dragoste in cadrul show-ului matrimonial.

„Eu stiu foarte multe despre barbati!”, a spus Mariana.

Chiar daca s-a confruntat inca de la inceputul sezonului 2 „Puterea dragostei” cu reticenta si rautatile celorlalti colegi, Mariana a incercat sa isi controleze iesirile nervoase si sa aiba totusi relatii de prietenie cu toti din casa. Chiar si cu Bianca a avut cateva discutii aprinse, insa in cele din urma au ajuns sa se imprieteneasca.

Ba mai mult, Mariana a fost extrem de afectata de iesirea Biancai din emisiune. Iata ce mesaj i-a transmis la scurt timp de la plecarea prietenei sale din casa „Puterea dragostei”.