S-a aflat cel mai bine păstrat secret al Biancăi de la ”Puterea Dragostei”!

Bianca de la ”Puterea Dragostei” a fost, de-a lungul emisiunii una dintre fetele greu de abordat de băieții care au făcut tot ce le-a stat în putință să o cucerească măcar pentru motivul că are o –popularitate uriașă și, evident, ar fi putut profita și ei de efect.

Doar că, pare-se, niciunul nu și-a dat seama cam ce gen de bărbat îi place celebrei Bianca de la ”Puterea Dragostei”. În schimb, am făcut-o noi, bruneta recunoscând care estre marele secret al ei. Mai exact, Bianca de la ”Puterea Dragostei” a pus ochii pe un concurent, doar că, până acum, era ”ocupat. ”Ca să fiu sinceră, îmi cam place de Iancu. Are ceva… Dar, recunosc, mi-e nu știu cum să mă bag în seamă, mai ales că el a fost cu Roxana. Iar Roxana nu mi-a fost prietenă. Chiar deloc. Așa că, nu știou ce să zic, vom vedea ce ne aduce viitorul, dacă ne aduce ceva”, ne-a spus, în exclusivitate, Bianca de la ”Puterea Dragostei”.

Bianca de la ”Puterea Dragostei” a fost cuplată cu Alex, dar l-a părăsit imediat

Bianca, una dintre cele mai iubite concurente de la ”Puterea Dragostei ” a format un cuplu, timp de ceva mai mult de o săptămână, cu Alex, despărțirea lor fiind provocată însă de eliminarea tânărului din competiție. ”După ce a ieșit Alex, am mai stat de vorbă cu el. Și, atunci am fost, cu adevărat, surprinsă la modul cel mai neplăcut cu putință. Adică, din 40 de minute, el mi-a vorbit doar de emisiune, iar 10 minute a tăcut. Nu a avut intenția să facă măcar un gest cât de cât romantic, să îmi arate că îi e greu să plece de lângă mine. M-a deranjat foarte tare”, ne-a spus, în exclusivitate, Bianca de la ”Puterea Dragostei”.

Mai mult decât atât, ne-a mai dezvăluit concurenta emisiunii moderate de Andreea Mantea, a fost dezamăgirtă și în momentul în care au vorbit, apoi, la telefon. ”I-am spus că am impresia că el, de fapt, nu ține la mine. Mi-a spus că, dacă eu am impresia asta, așa este și că mă sună el. Normal că nu mai vreau să aud de el, normal că am acum, din nou, impresia că a profitat de popularitatea pe care o am eu datorită emisiunii”, ne-a mai spus, la acea vreme, Bianca de la ”Puterea Dragostei”.