O fostă concurentă de la „Puterea dragostei” este însărcinată. Vestea i-a bucurat pe fanii celor doi…

Veste uriașă pentru fanii emisiunii „Puterea dragostei”. Una dintre fostele concurente este însărcinată.

Este vorba despre Viorela, cea care s-a îndrăgostit în Casa dragostei de Ștefan. Cei doi și-au continuat povestea de dragoste și în afara casei, iar pe 6 iunie, Ștefan a făcut pasul cel mare și a cerut-o de soție pe Viorela.Cei doi le-au împărtășit momentul fanilor și prietenilor, care se bucură extrem de mult că au găsit puterea dragostei pentru care au intrat în concurs.

Ieri, fosții concurenți au mers împreună la cofetărie, iar mulți fani au observat că Viorela are burtică, iar Ștefan o ține dragăstos în brațe, așa că i-au întrebat dacă nu cumva vor deveni părinți, iar răspunsul nu s-a lăsat așteptat prea mult timp.

„În curând”, a răspuns Ștefan, apoi au curs mesajele de felicitare.

Roxana de la Puterea Dragostei, atac la Viorela și Ștefan după apariția imaginilor de la bowling

Ștefan, după eliminarea de la Puterea Dragostei, a postat un filmuleț în care apar mai mulți concurenți din casă.În imagini apar și fete și băieți din casă, ceea ce ar fi putut duce la descalificarea celor care sunt filmați și asta pentru că regula emisiunii impune ca fetele și băieții să nu se întâlnească în afara casei fără acordul producției.

În filmuleț se văd clar Ștefan, Viorela, Roxana, Andy și Andreea. Roxana a fost cea care, după ce a văzut video, postat pe pagina lui Ștefan s-a supărat și a comentat imediat: ”Este un film prin care ne puteam descalifica. De ce nu l-au postat până acum? De ce au așteptat să iasă ei din casă? Foarte urât! Nu o făceau dacă nu ieșeau. E de mult timp făcut video respectiv”, a spus Roxana, referindu-se la faptul că filmulețul a apărut după plecarea Viorelei și a lui Ștefan din casă.