INTERLOPII se amestecă în „Puterea dragostei”! Clanurile din Moldova i-au jurat RĂZBOI lui Jador, după conflictul cu Alex Zănoagă

Articolul este preluat integral de pe 
evz.ro conform surselor cancan.ro

În celebrul show „Puterea dragostei” de la Kanal D, atmosfera s-a încins după o ceartă cu cuvinte grele între Jador și Alex Zănoagă.

Alex Zănoagă și fratele lui, George, au lansat mai multe amenințări la adresa lui Jador. Tot scandalul a pornit din cauza geloziei, Zănoagă nu suportă să-l vadă pe Jador în preajma iubitei sale, Simina.

Lucrurile au luat o întorsătură neașteptată în vacanța de Paște pe care concurenții emisiunii „Puterea dragostei” au petrecut-o în țară. Fiindcă în Istanbul cei doi protagoniști nu au avut ocazia să se înfrunte, au mutat tot scandalul în Bacău, acasă la Jador.

Pentru că artistul nu a ținut cont de „avertizările” fraților Zănoagă, cei doi ar fi hotărât să-i facă o vizită, neanunțată, la casa părintească. Lucrurile se pare că au ajuns atât de departe încât George Zănoagă, cunoscut în lumea Capitalei cu un trecut destul de tumultuos, ar fi apelat la un vestit clan de interlopi, clanul Duma, pentru a-l „liniști” pe cântăreț.

Deși, la prima vedere, George pare un băiat destul de liniștit, acesta nu a fost tomai un băiat cuminte. Din câte se pare, luptătorul MMA, fostă ispită la ”Insula iubirii”, de la Antena 1, la rândul său, are câteva dosare la activ, din cauza comportamentului deloc „prietenos”, informează cancan.ro.

Atunci când Jador s-a trezit, la propriu, luat pe sus, îngrijorat fiind pentru viața mamei lui, care se afla în casă când s-a întâmplat incidentul, a făcut pace cu rivalul său. Dar acest lucru nu ar urma să dureze prea mult timp, pentru că artistul ar fi luat, la rândul lui, legătura cu „oameni grei” din Capitală, cărora le-a cântat la diferite evenimente, pentru a-l scoate din această încurcătură.

Pentru că este un artist apreciat, cunoștințele lui au lansat un „anunț” prin care căutau o persoană dispusă să se ducă până în Istanbul, acolo unde se filmează emisiunea, pentru a-l „liniști” puțin pe Zănoagă Jr.

La începutul emisiunii, Simina și Jador au avut o relație, dar care nu a durat foarte mult. Nu s-ar fi despărțit într-un mod prea frumos, iar de aici au pornit tot felul de discuții. După despărțirea de cântăreț, bruneta s-a hotărât să-i dea o șansă lui Alex. Însă surpriza mare a fost atunci când, eliminat fiind din emisiune, concurentul a reintrat în casă, cu ajutorul voturilor. Foarte gelos pe tachinările dintre cei doi, Alex l-a tot avertizat, se pare, pe artist, care și-a văzut în continuare de treabă și a luat aceste lucruri ca pe o joacă.

Articolul este preluat integral de pe 
evz.ro conform surselor cancan.ro