Incredibil, ce a spus Plușica despre Andy! ”Este cel mai dulce bărbat din casa Puterea Dragostei”

Plușica a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Andy!

Raluca Marina, cunoscută iubitorilor show-ului Puterea dragostei drept Plușica, a format în casă o relație cu Daniel! ”Este omul de care m-am îndrăgostit! Nu m-a interesat nimeni altcineva până la el”, avea să spună tânăra pentru WOWbiz.ro!

Din păcate, relația Plușicăi cu Daniel nu a fost una de durată, căci bărbatul a motivat că își dorea un alt gen de femeie, mai matură în gândire și în comportament. Cu toate acestea, ruptura dintre ei nu a fost definitivă, căci la ieșirea din emisiune, cei doi au rămas prieteni și se susțin în continuare în calitate de prieteni!

Plușica a dat o declarație șoc despre Andy de la Puterea dragostei! ”Mereu când îl vedeam în casă, mi-au plăcut ochii lui” 

Pe de altă parte însă, reporterii WOWbiz.ro au aflat în premieră că dincolo de sentimentele pe care le nutrea față de Daniel, apetisanta blondă avea o părere foarte bună și despre un …alt concurent din casă!

Recent, Plușica a dat o declarație șoc despre Andy de la Puterea dragostei! 

”Este dulce! Apreciez frumusețea lui, mereu când îl vedeam în casă, mi-au plăcut ochii lui”, a spus tânăra, însă a specificat și faptul că nu a simțit vreun alt sentiment pentru el decât de apreciere ca aspect fizic.

La rândul lui, după ce a văzut pictorialul de la piscină cu Raluca Marina, în care fata apărea în ipostaze provocatoare, Andy a avut numai cuvinte de laudă. ” Îmi place de tine că ai progresat, că te-ai dus la sală, exact ce ne-ai spus nouă băieților! Foarte frumos, respectele mele! Acum, ești braziliancă așa cum trebuie, stilul ăla mai voluptos, exact așa cum trebuie! Știi cum ești tu ca femeie?!, Să ai pe ce să pui mâna”, i-a transmis bărtbatul într-un live pe WOWbiz.ro!

Sursa: wowbiz.ro