Doliu in familia „Las Fierbinti” – Cum a fost ucisa actrita de la PRO-TV?

Asasinarea frumoasei actriţe a adus doliul pentru totdeauna în sufletele rudelor sale, a prietenilor, dar și în marea familie a serialului “Las Fierbinți”, unde a apărut lângă Giani și Bobiță, în rol de nimfă. Regretata vedetă își făcuse o carieră în lumea modelingului, dar cocheta cu cea a muzicii și a filmului.

Tragedia care a îndoliat serialul “Las Fierbinți”

Anastasia Cecati (31 de ani) a fost ucisă cu sânge rece de propriul soț, Alexei Mitachi, pe 19 februarie 2018. Conform rudelor vedetei, ea nu mai locuia de ceva vreme cu soțul său, pentru că nu se afla în relații bune cu acesta. Bărbatul avea și o altă familie cu fosta soție, relatează adevarul.ro.

În ziua crimei, Alexei Mitachi se afla în vizită la vedetă pentru că și-a dorit să își vadă micuța fiică pe care o avea cu actrița. Din nefericire, la scurt timp după ce bărbatul și-a făcut apariția, au început certurile, iar el a devenit violent și, într-un exces de furie, i-a curmat viața.

După ce a înjunghiat-o mortal în zona gâtului, asasinul l-a sunat pe nașul său și l-a implorat să aibă grijă de fetița lui, apoi s-a aruncat în gol de la etajul șapte al unei clădiri din Chișinău.

În casa în care s-au certat, se afla, într-o altă cameră, și copilul lor, care avea la acea vreme doar trei săptămâni. Fiica regretatei artiste a rămas în grija bunicii materne.

Soțul Anastasiei Cecati avea 35 de ani și era medic stomatolog; el reușise să își deschidă o clinică stomatologică în sectorul Râșcani din capitala Republicii Moldova pe care o dotase cu utilaj ultra-performant. Vă reamintim că vedeta a jucat într-un episod din sezonul doi al serialului “Las Fierbinți”, intitulat “Nimfele”.

Ipostazele în care artista era au făcut ca frumoasa moldoveancă să nu trească neobservată de fanii cunoscutului film de la noi.

În scena în care Anastasia Cecati a jucat, ea făcea parte dintr-un grup de “nimfe”, care era la marginea satului Las Fierbinți și îi ademenea pe săteni. Deși nu a avut un rol principal, moldoveanca a atras atenția telespectatorilor cu frumusețea ei.

Anastasia Cecati și Alexei Mitachi au făcut nunta pe 11 august 2017 peste hotare, potrivit publicației deschide.md. În singura poză făcută publică din ziua cununiei, cei doi par foarte îndrăgostiți și fericiți că au făcut pasul cel mare. Cu un voal lung pe cap, părul aranjat în bucle lejere, cu un make-up natural și o rochie albă de mireasă deosebită, regretata artistă e strânsă la piept de soțul ei. Alături de ei sunt doi cai superbi.