Cât de Sexy poate fi Larisa de la ”Puterea Dragostei” Imagini si clip bombă cu fosta concurentă, Goală, în Jacuzzi

Larisa Judele, fosta concurentă de la ”Puterea Dragostei” a decis ca, după ieșirea din emisiunea prezentată de Andreea Mantea să se relaxeze puțin.

Așa că, zilele trecute, focoasa șatenă a dat o fugă până în Deva, alături de sora ei, pentru câteva momente de relaxare și a profitat la maximum de serviciile unui spa de acolo pentru a se răsfăța, departe de ochii curioșilor.

Astfel, alături de o amică de-ale sale, dar și de sora ei, Larisa de la ”Puterea Dragostei” a mers la un centru Spa din apropierea orașului hunedorean pentru câteva momente de răsfăț. Așa că, după ce a băut o cupă de șampanie scumpă, Larisa de la ”Puterea Dragostei”, alături de însoțitoarele ei, a făcut o mică ședință foto acolo.

Purtând un costum de baie care se asorta perfect cu nuanța părului ei, Larisa de la ”Puterea Dragostei” a demonstrat că este una dintre cele mai sexy femei care au trecut pragul emisiunii de la Kanal D. Astfel, fără să fie inhibată nicio secundă de priviri indiscrete, Larisa de la ”Puterea Dragostei” a pozat în cele mai incitante poziții cu putință, alături de amica și de sora sa, arătând totodată că formele ei sunt chiar de invidiat.

De altfel, în imaginile ajunse, în exclusivitate, în posesia WOWbiz.ro, se poate vedea că deși a tot încercat să își ascundă formele, Larisa de la ”Puterea Dragostei” se poate lăuda cu ceva pentru care alte femei ar face crimă sau cheltuiesc mii, chiar zeci de mii de euro: un bust, natural, suficient de mare pentru a fi văzut din spațiu. ”Am decis să mă relaxez puțin, să scap de stresul pe care l-am avut după ce am văzut cum se comportă, de fapt, unii concurenți de la ”Puterea Dragostei” și cum mă bârfesc. Sper să îmi treacă senzația de rău pe care mi-au dat-o și să nu mai fiu afectată de ce au spus despre mine”, ne-a spus Larisa de la ”Puterea Dragostei”.

Iar dacă asta nu era suficient, la fel de senzuală este și sora Larisei de la ”Puterea Dragostei”, iar în imaginile în care stau una lângă cealaltă cu greu se poate spune care dintre cele două suropri Judele este mai sexy.

Larisa de la ”Puterea Dragostei” s-a iubit cu Adrian Alexandrov și cu Culiță Sterp

Larisa Judele, Larisa de la ”Puterea Dragostei” este una dintre frumuseţile autohtone care, în urmă cu ani buni, a fost îndrăgostită până peste cap de actualul partener de viaţă al Elenei Udrea, Adrian Alexandrov. Cei doi s-au despărțit, iar de atunci, până la sfârșitul lui 2018, Larisa de la ”Puterea Dragostei” a preferat să fie cât mai discretă. Cu toate acestea, un scandal uriaș a adus-o din nou în prim plan, ea având un conflict serios cu fotbalistul Dacian Varga, Larisa de la ”Puterea Dragostei” acuzându-l pe acesta că ar fi agresat-o. Înainte de a intra în casa ”Puterea Dragostei”, senzuala Larisa de la ”Puterea Dragostei” a avut parte de un weekend torid în compania lui Culiță Sterp, actualul iubit al Plușicăi, întâlnirea lor fiind, de altfel, una în care nu au lipsit gesturile tandre.