Andy spune tot! Adevăratul motiv pentru care Ana Maria de la Puterea Dragostei nu mai vrea să se întoarcă la Bogdan Mocanu…

Ana Maria de la Puterea Dragostei refuză să revină în brațele lui Bogdan Mocanu.

De la despărțirea de Roxana și toate certurile pe care le-a avut cu ea  la Puterea dragostei, Bogdan Mocanu a încercat să se consoleze în brațele unei alte femei din casă, Ana Maria. Astfel, din momentul în care tânăra, o fostă iubită a lui Andy Adetu, și-a făcut apariția în show, tânărul din Bârladd a stat foarte mult în preajma ei și, încet, încet, au închegat o legătură.

Dacă, imediat, toți au văzut o nouă iubire în emisiunea amoroasă de lungă durată, care, în final, să fie și cu happy-end, mai ales la ieșirea din casă, alții au avut cu totul altă părere. În premieră pentru WOWbiz.ro, la vremea respectivă, Andy avea să fie tranșant și sceptic.  „Nu cred că Ana va sta mult cu Bogdan Mocanu. Vă garantez. El nu va suporta, sunt sigur de acest lucru. A fost iubita mea și o cunosc. Este mult prea introvertită, dificilă și într-un final, se va observa”, a declarat tânărul imediat ce povestea de dragoste părea una extrem de frumoasă.

Andy a vorbit clar despre Ana Maria de la Puterea dragostei! ”Este inflexibilă”

În mod cu totul surprinzător, cuvintele lui Andy, culmea, aveau să se adeverească mult mai devreme, fiindcă legătura dintre Ana Maria și Bogdan s-a rupt pur și simplu.

La fel ca la începuturile iubirii, și acum, Andy a vorbit despre Ana Maria de la Puterea dragostei și decizia ei de a nu mai dori să facă un cuplu în casa Puterea dragostei cu Mocanu! ”Așa cum v-am spus, mă așteptam la separare. Bogdan a lăsat să se vadă că încă mai are sentimente pentru Roxana, iar Ana, mândră din fire, a preferat să își păstreze deminitatea. Este inflexibilă și nu îi place să se întoarcă din drum dacă a luat o decizie. În plus, ei sunt foarte diferiți și văd viața altfel fiecare”, a declarat fostul iubit al blondei.